Connecting Stories

In Connecting Stories vertellen verschillende gepassioneerde ondernemende mensen hoe zij echte waarde creëren en duurzame impact realiseren.  Met wie ze samenwerken. Hoe ze het aanpakken. Waar ze tegenaan lopen. Maar vooral hoe ze door die samenwerking meer kunnen bereiken dan wanneer ze hun droom alleen vanuit hun eigen organisatie zouden najagen. De verhalen laten zien dat samenwerken aan duurzame en inclusieve doelen leuk en inspirerend kan zijn. Maar ook lastig, spannend of soms zelfs bloedirritant.

De Connecting Stories van deze inspirerende mensen laten zien dat samenwerken aan een nieuw normaal niet vanzelf gaat. Het is hard werken, experimenteren, ervan leren en elkaar ontwikkeling gunnen.  Op een nieuwe manier samenwerken, met partners die je niet goed kent, naar een niet vast-omlijnd doel, vanuit gelijkwaardigheid en vertrouwen leer je door te doen en te leren van de momenten waarop het juist goed of niet goed is gegaan.

Leer daarom van de ervaringen die onze gasten in deze rubriek geven en laat je inspireren door hun ambities  en enthousiasme.

Wil je ook een ervaring delen? Meld je aan via info@connect4value.nl of het contactformulier op deze site.

Connect | Collaborate | Create