Verandering dienstenaanbod per 1 januari 2022

In het kerstbericht stond het al cryptisch aangegeven, maar bij deze de toelichting.

Vanaf 1 januari 2022 verandert er namelijk het een en ander in het dienstenaanbod van Connect4Value. Zo stoppen we met coaching, de ConnectCafés (SDG17Café en GrassrootsCafé) en de workshops en trainingen worden niet meer voor een jaar vooruit gepland. Organisaties kunnen nog wel een workshop of 1-daagse training aanvragen, die zal worden afgestemd op de behoefte die er in de organisatie bestaat. Ook kun je nog bij ons terecht voor strategisch organisatieadvies.

Als alternatief voor de ConnectCafés vewijzen we graag naar de activiteiten van de Wellbeing Economy Alliance Nederland.

Deze Nederlandse tak van de internationale Wellbeing Economy Alliance richt zich op de realisatie van een welzijnseconomie, een economisch systeem dat sociale rechtvaardigheid en gezondheid levert op een groene planeet. WEAll Nederland richt zich hierbij op het faciliteren van de economietransitie in Nederland door de beweging van mensen en organisaties die hier actief in (willen) zijn bijeen te brengen en faciliteren.

Op het WEAll CitizensPlatform, kun je een persoonlijk profiel aanmaken en in contact komen met ruim 2500 andere geïnteresseerden en/of actieve burgers in de wereld. Via dit platform wordt je ook op de hoogte gehouden van de activiteiten die er zowel internationaal als nationaal (via de Nederlandse groep) worden gehouden, zoals WEAll Talks.

Organisaties kunnen WEAll-member worden, door zich aan te melden via ofwel de Nederlandse of de internationale site. Voor meer informatie, ga naar de website van WEAll Nederland.