Terugblik C4V-Workshop Social Enterprise Days 2019

Een van de workshops waar de bezoekers van de Social Enterprise Days naar toe konden gaan was de workshop ‘Partnerships for the Goals: Hoe doe je dat nou?’ van Connect4Value.  Zo’n kleine 20 deelnemers kregen in een uur een interactieve impressie van de dynamiek van externe samenwerking en partnerships.

Het realiseren van de SDG’s vraagt samenwerking tussen ondernemers, bedrijven, maatschappelijke organisaties, overheid en individuele initiatieven. Hoe kun je met zo’n diversiteit aan kennis, ervaring en perspectieven ervoor zorgen dat die samenwerkingen zelf ook duurzaam worden?

Met inbreng van hun eigen ervaringen met samenwerken, werden de vier basisingrediënten voor elk partnership inzichtelijk gemaakt. Want: Is goed samenwerken wel zo vanzelfsprekend? En hoe kan je een samenwerking beïnvloeden voor meer duurzame impact?

De deelnemers gingen naar huis met een verfrissende blik en ontvingen het Samenwerkingscanvas, een handige tool voor het ontwikkelen of verbeteren van een samenwerking of partnership.