Basistraining

Omschrijving

Onze wereld is aan het veranderen naar een nieuwe economie waar organisaties in co-creatie en netwerken innoveren en duurzaam innoveren en waarde creëren. Hierin kunnen organisaties alleen functioneren door over de grenzen van hun eigen organisatie heen te kijken en open te staan voor invloeden van buitenaf. Door samen te werken met organisaties die anders kijken, anders doen.

In welk vakgebied of branche je ook werkt, steeds vaker krijgen mensen vanuit hun rol of functie te maken met een externe samenwerking. Organisaties stellen dan ook steeds vaker eisen aan vaardigheden die hierbij nodig zijn. Of je nu binnen het bedrijfsleven werkt, non-profit of overheid.

Wat leer je?

Tijdens deze basistraining leer je in 1 dag wat strategische samenwerken in COMPANE (co-creatie, open innovatie, multi-party samenwerking, partnerships, allianties, netwerken en ecosystemen) is. Waarom het steeds belangrijker wordt extern samen te werken. En hoe je dit kunt aanpakken.

Aan de hand van de Connect4-elementen krijg je inzicht in de dynamiek van strategische samenwerkingen. Je leert hoe je de effectiviteit van een samenwerking kan vergroten.

Voor wie?

Deze training is voor ondernemers, managers en professionals die meer inzicht willen in de dynamiek van strategische partnerships, Die hun leiderschaps- en samenwerkingsvaardigheden willen verbeteren en meer handvatten willen om te sturen op gemeenschappelijk resultaat. Die willen ontdekken hoe het samen beter en leuker kan. Deze handige en praktische training geeft je in 1 dag inzicht en tools.

Praktisch

  • data: eind 2019
  • duur: 1 dag
  • prijs: volgt
  • locatie: Midden van het land

Inschrijfformulier

Inschrijfformulier Fundamentals

Na ontvangst van je aanmelding ontvang je van ons nadere informatie, evenals een factuur voor deelname aan de training.

Bij annulering binnen 4 weken tot en met 1 week voor aanvang training, wordt 50% van het verschuldigde bedrag in rekening gebracht en bij annulering binnen een week het volledige bedrag. Bij verhindering kan een vervanger worden gestuurd. Zie voor meer informatie de Algemene Voorwaarden.

Contactformulier

Contact Workshops & training