Onze diensten

Wat wij doen

Samenwerken aan duurzame transities met externe partners is leuk, stimuleert de creativiteit en geeft energie. Maar kan ook lastig zijn, tot frustratie en zelfs conflict leiden waardoor zaken anders lopen dan gedacht. Een samenwerking is meer dan een projectplan of een juridisch contract, want echte verandering en transitie gaat over meer dan het creëren van een nieuw product of dienst. Elk samenwerkingsverband hiervoor is uniek en vergt maatwerk bij de ontwikkeling en uitvoering.

Connect4Value is er voor bedrijven, overheidsinstellingen, maatschappelijke organisaties en georganiseerde particulieren die de kracht van samenwerking willen ervaren. Die weten dat voor succesvol werken aan een duurzame, rechtvaardige en sociale maatschappij succesvolle partnerships nodig zijn. En die hun organisatie zo goed mogelijk willen voorbereiden en het benodigde transformatieve leiderschap willen ontwikkelen.

Samenwerken is samen leren en samen veranderen. We begeleiden jullie in elke fase van jullie samenwerking, zodat jullie gezamenlijke doel kan worden gerealiseerd. We geven inzicht in de onderliggende dynamiek van partnerships in het algemeen en geven dit voor jullie samenwerking in het bijzonder. We leren je hoe je als organisatie een goede samenwerkingspartner kunt worden. En coachen de mensen die vooraan in de verandering staan in hun leiderschapsvaardigheden om de samenwerking tot een succes te brengen en zodat impact gerealiseerd wordt.

Connect4Value brengt overzicht, geeft (zelf)inzicht en legt verbinding tussen mensen en belangen zodat jullie elkaar tegemoet kunnen komen om jullie doel te bereiken.

Organisatieadvies

Projecten

Training

Coaching

Connect Cafés

Online Tools