Onze diensten

Wat wij doen

Samenwerken met externe partners is leuk, stimuleert de creativiteit en geeft energie. Maar kan ook lastig zijn, tot frustratie en zelfs conflict leiden waardoor zaken anders lopen dan gedacht. Een samenwerking is meer dan een juridisch contract. Elke strategische samenwerking is uniek en vergt maatwerk bij de ontwikkeling en uitvoering.

Connect4Value is er voor bedrijven en instellingen die de kracht van strategisch samenwerken willen ervaren. Die weten dat voor succesvol innoveren en vernieuwen succesvolle partnerships nodig zijn. En die hun organisatie hierop zo goed mogelijk willen voorbereiden.

We begeleiden jullie in elke fase van de verandering die strategisch samenwerken heet, zodat een gezamenlijke doel kan worden gerealiseerd. We geven inzicht in de onderliggende dynamiek van strategisch samenwerken. We leren je hoe je als organisatie een goede samenwerkingspartner kunt worden. En coachen diegenen die vooraan staan om de samenwerking tot een succes te brengen.

Connect4Value brengt structuur en legt verbinding tussen mensen en belangen zodat jullie elkaar tegemoet kunnen komen om jullie doel te bereiken.

Begeleiding & Advies

Coaching

Training