Onze diensten

Wat wij doen

Samenwerken met externe partijen is leuk, stimuleert de creativiteit en geeft energie. Maar kan ook lastig zijn, tot frustratie en zelfs conflict leiden waardoor zaken anders lopen dan gedacht. Een samenwerking is meer dan een projectplan of een juridisch contract. Elk samenwerkingsverband is uniek en vergt maatwerk bij de ontwikkeling en uitvoering.

Connect4Value is er voor bedrijven, overheidsinstellingen, maatschappelijke organisaties en georganiseerde particulieren die de kracht van samenwerking willen ervaren. Die weten dat voor succesvol werken aan een duurzame, rechtvaardige en sociale maatschappij succesvolle partnerships nodig zijn. En die hun organisatie zo goed mogelijk willen voorbereiden en zichzelf willen ontwikkelen.

Samen werken is samen veranderen. We begeleiden jullie in elke fase van jullie samenwerking, zodat jullie gezamenlijke doel kan worden gerealiseerd. We geven inzicht in de onderliggende dynamiek van extern samenwerken in het algemeen en kunnen dit voor jullie samenwerking in het bijzonder weergeven. We leren je hoe je als organisatie een goede samenwerkingspartner kunt worden. En coachen de mensen die vooraan staan om de samenwerking tot een succes te brengen.

Connect4Value brengt structuur en legt verbinding tussen mensen en belangen zodat jullie elkaar tegemoet kunnen komen om jullie doel te bereiken: een duurzame samenwerking voor duurzaam resultaat.

Begeleiding & Advies

Coaching

Training

Online Tools

Connect Cafés