“Hoe stel je zeker dat wat je meet ook écht bijdraagt aan een regeneratieve en distributieve economie?”

Op weg naar een duurzame, inclusieve samenleving kom je veel initiatieven tegen, maar niet elk initiatief draagt bij aan de transformatieve verandering die nodig is.

Daarom gaat de Wellbeing Economy Alliance Nederland geregeld in gesprek met inspirerende en denkers en doeners.

Zo gaan ze a.s. donderdag 16 februari in gesprek met Ralph Thurm, co-founder en managing director van r3.0 over .

Ralph is een toonaangevende professional met ruim 30 jaar ervaring in duurzame innovatie, strategie, operationalisatie en transformatie bij grote bedrijven, brancheorganisaties, overheden, NGO’s en adviesdiensten wereldwijd. Met r3.0 heeft hij een internationaal netwerk en werk-ecosysteem gecreëerd op het gebied van o.a. reporting, accounting, data, nieuwe businessmodellen, sustainable finance, waardecreatie, educatie en governance om tot alternatieven te komen. In zijn loopbaan heeft Ralph al veel initiatieven op het gebied van het duurzame bedrijfsvoering gezien die niet tot de gewenste, transformatieve verandering hebben geleid. ‘Als we echt regeneratief bezig willen zijn, moeten we niet om de hete brij heen lopen… we moeten laten zien wat écht nodig is.”

Deelnemen aan het gesprek kan via de link in het bericht op de website van WEAll Nederland.

Vorige Talks, over onder andere burgerparticipatie, onderwijs en de ontwikkeling van een welzijnsdashboard op wijknivo kun je terugkijken via het WEAll Nederland youtube kanaal.

 

WEAll Talk op 16 februari met Ralph Thurm over meten van vooruitgang