Leiderschap in tijden van crisis

Als de coronacrisis ons nu al iets kan leren, is dat het voor grote uitdagingen in onze maatschappij noodzakelijk is dat we samenwerken: overheid, bedrijven, onderzoeksinstituten, maatschappelijke organisaties en burgers.

Het persoonlijke leiderschap van de mensen die de schouders eronder zetten, ons gezamenlijk belang dienen voor een virusvrije omgeving, zorg voor de getroffenen en het draaiende houden van de samenleving is voor ons allen zichtbaar.

Mensen in de cruciale beroepen als de zorg, voedselvoorziening, onderwijs, transport, media, politie, brandweer, maar zeker ook ons eigen kabinet en alle andere instellingen van de overheid. Ook dank voor alle prachtige particuliere en zakelijke initiatieven die onze nationale gezondheid helpen er weer boven op te komen en mensen ondersteunen voor wie het nu extra moeilijk is.

Connect4value wil haar dank en waardering uitspreken aan iedereen die op dit moment hard aan het werk is de corona crisis te boven te komen.

Maar wil ook een oproep doen voor de toekomst:

Laten we blijven samenwerken aan de grote uitdagingen die voor ons staan op het gebied van duurzaamheid en inclusiviteit.

Want ook daarvoor is leiderschap nodig.

Van ons allen.