INNOVATIE EXPO 2021: Versterk je Netwerk!

Werk jij op het gebied van energie, circulaire economie, verstedelijking en mobiliteit? En ben je benieuwd welke innovaties Nederland hiervoor in huis heeft?

Op 8 april a.s. wordt de InnovatieExpo 2021 gehouden. De InnovatieExpo is het tweejaarlijkse grootschalige innovatie-evenement op initiatief van de ministeries van Economische Zaken en Klimaat (EZK), Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK), Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) en Infrastructuur en Waterstaat (IenW).

Laat je creativiteit prikkelen en ontmoet toonaangevende innovators, bewindspersonen en jong talent.
Mariana Mazzucato, een van de meest invloedrijke economen ter wereld, schetst nieuwe idee├źn tijdens de keynote lezingen met innovatieve sprekers. Cora van Nieuwenhuizen, Mona Keijzer en Stientje van Veldhoven en vele anderen geven je tijdens de talkshows inzicht in welke innovatieve oplossingen we moeten opschalen om duurzame en circulaire ambities voor 2030 te realiseren.
Of laat je inspireren bij een van de vele werksessies over onderwerpen als micromobiliteit, de kracht van sociale innovatie en water als circulaire bron voor duurzame energie.
Meld je gratis aan voor de InnovatieExpo 2021 via de website.
Samenwerken begint bij netwerken!