Connect4Value voor Minister van de Nieuwe Economie!

In aanloop naar de Tweede kamer Verkiezingen in maart 2021 organiseert MVO Nederland de verkiezing voor de Minister van de Nieuwe Economie. Want, zo schrijft MVO Nederland, om de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling in 2030 te halen, moeten we op vrijwel alle thema’s versnellen.

Connect4Value ondersteunt deze doelstelling en heeft zich kandidaat gesteld voor deze leuke en ludieke actie van MVO Nederland. De gehele maand december kun je op één van de bijna 200 kandidaten stemmen via de speciale actiesite www.ministervandenieuweeconomie.nl. Of stem direct op Olette.

Begin januari maakt MVO Nederland bekend op welke 21 kandidaten Nederland het meest heeft gestemd. Deze kandidaat-ministers pitchen op 15 januari online voor de zeskoppige jury, bestaande uit Prins Carlos, Jeroen Smit, Talitha Muusse, Jan Terlouw, Marije van der Made en Maria van der Heijden. Op basis van de pitches kiest de jury drie genomineerden voor de finale. Op 25 januari 2021 is de finale tijdens de NE21 in de Beurs van Berlage.

De gekozen Minister van de nieuwe economie:

  • is hét gezicht van iedereen die tempo wil maken richting de nieuwe economie;
  • krijgt van MVO Nederland de unieke mogelijkheid aan tafel te komen bij politieke beslissers;
  • krijgt de kans om zijn of haar visie op een landelijk podium te laten horen;
  • en debatteert direct na zijn of haar verkiezing mee met tijdens NE21: het verkiezingsdebat.

Dus: Doe mee en laat je stem horen!