Over ons

Connect4Value

Samenwerken in de 21 eeuw is noodzakelijk om tot oplossingen voor onze grote, en kleinere, uitdagingen te komen. Organisaties kunnen meer waarde creëren voor hun klanten en de maatschappij, meer innoveren en vernieuwen door gerichte strategische samenwerkingen, partnerships en allianties.

Connect4Value faciliteert en ondersteunt organisaties en professionals bij het ontwikkelen van de vaardigheden die bij deze samenwerkingen noodzakelijk zijn.  Dit doen wij door kennis uit disciplines als bedrijfseconomie, organisatie- en veranderkunde, onderwijskunde en antropologie te combineren met praktijkervaring bij diverse dienstverleners uit het bedrijfsleven en publieke sector.

Connect4Value is SDG Charter Signatory en heeft speciale aandacht voor organisaties die willen samenwerken te behoeve van het bijdragen aan een Sustainable Development Goal. Zie hier voor meer informatie.

  • Olette Bollen
    Olette Bollen Samenwerkingsfacilitator & Leiderschapscoach

Ons Doel

In 2019 ben ik gestart met Connect4Value nadat  ik in de afgelopen 20 jaar diverse veranderingen en innovaties mogen ontwikkelen in samenwerkingen tussen grote en kleine organisaties, tussen bedrijfsleven en publieke sector, tussen organisaties in het binnen- en buitenland.

Samenwerken met externe organisaties is een grote bron van inspiratie voor innovatie en creativiteit. En partnerships-for-the-goals zijn randvoorwaardelijk willen we duurzame en inclusieve doelen realiseren. In de praktijk heb ik ervaren hoe samenwerkingen en partnerships goed kunnen gaan, maar ook waar het mis kan lopen. Goed samenwerken met andere organisaties vergt veel meer van de betrokkenen dan het uitwisselen van inhoudelijke kennis, het afstemmen van de planning en het opstellen van een contract. Met Connect4Value hoop ik organisaties tot strategische samenwerkingen te inspireren en deze succesvol te maken, waarbij ook ik samenwerk met inspirerende ondernemers en organisaties.