Over ons

Connect4Value

Om van de wereld een betere plek te maken en tot oplossingen voor onze grote, en kleinere, uitdagingen te komen, moeten we beter leren samenwerken. Pas wanneer we vanuit wederzijds vertrouwen met elkaar samenwerken, worden samenwerkingen, partnerships of allianties bestendig en kunnen we lange termijn doelen realiseren.

Om tot dat vertrouwen te komen, moeten we onze samenwerkingsvaardigheden verbeteren.

Connect4Value adviseert, begeleidt en faciliteert organisaties en professionals bij het ontwikkelen en verbeteren van deze vaardigheden. Dit doen wij door hoofd, hart en buik te verbinden. Door kennis uit de bedrijfseconomie, commerciële psychologie en antropologie te combineren met praktijkervaring bij diverse dienstverleners uit het bedrijfsleven en publieke sector.

Connect4Value is lid van de SDG Nederland Community en SDG Charter Signatory. We zijn er voor alle organisaties die duurzame, inclusieve impact willen maken in de maatschappij en samenwerken voor de Sustainable Development Goals. Onze impact is op SDG17. Onze focus ligt hierbij op veranderingen voor een nieuwe, inclusieve economie en democratie [SDG 1, 4, 5, 8, 10, 11 en 16).

Weten wat onze impact is? Bekijk ons profiel op MAEX, de Maatschappelijke AEX.

 

  • Olette Bollen
    Olette Bollen __________ Organisatie- & Leiderschapscoach __________ 'The real voyage of collaboration consists not in seeking new landscapes, but in having new eyes'

Ons Doel

In 2019 ben ik gestart met Connect4Value nadat ik in de afgelopen 20 jaar zelf in diverse innovatie- en verandertrajecten heb mogen samenwerken met grote en kleine organisaties, met bedrijfsleven en publieke sector, met organisaties in het binnen- en buitenland.

Samenwerken met externe organisaties, met mensen die anders denken en doen, is een grote bron van inspiratie voor innovatie en creativiteit. Het eureka-gevoel dat ik zelf heb ervaren in dergelijke samenwerkingen, wil ik graag bij anderen helpen creëren.

In de praktijk heb ik ervaren hoe samenwerkingen en partnerships goed kunnen gaan, maar ook waar het mis kan lopen. En wat het van betrokkenen vraagt om vertrouwen te bouwen of herstellen. Goed samenwerken met andere organisaties vergt veel meer dan het uitwisselen van inhoudelijke kennis, het afstemmen van de planning en het opstellen van een contract. Met Connect4Value hoop ik organisaties tot strategische samenwerkingen te inspireren en deze al lerend succesvol te maken, zoals ik zelf ook samen werk en samen leer van alle inspirerende, ondernemende mensen en organisaties die ik onderweg tegenkom.

In mijn vrije tijd heb ik op diverse manieren proberen bij te dragen aan een rechtvaardiger samenleving en groene omgeving. Zo heb ik bijvoorbeeld enige jaren gecollecteerd voor Natuurmonumenten, als vrijwillig gastdocent gewerkt voor Stichting Leven en Financiën (Stichting LEF biedt MBO scholen een lesprogramma voor financieel bewustzijn en zelfredzaamheid) en steun ik het New Financial Forum voor een gezonde financiële sector. Klik op het logo om naar de website te gaan. Zie voor mijn volledige profiel LinkedIn.

 

Onze Ervaring

Kijk in onze portfolio voor een indruk van onze eerdere ervaringen en opdrachten.

In het Nieuws

Connect4Value werd geïnterviewd bij een bijeenkomst van de Scale-of-Significance in 2019.

Of kijk hier voor het bijbehorende nieuwsbericht op deze website.

Olette Bollen stond als ambassadeur van Stichting New Financial Forum met een interview in het herfstnummer 2020 van het New Financial Magazine.

Of kijk hier voor het volledige magazine.

In het najaar van 2020 werd Olette geïnterviewd door BeeCircular uit Portugal.

Of kijk hier op de website van BeeCircular voor het bijbehorende artikel.