Over ons

Connect4Value

Om van de wereld een betere plek te maken en tot oplossingen voor onze grote, en kleinere, uitdagingen te komen, moeten we beter leren samenwerken. Pas wanneer we vanuit wederzijds vertrouwen met elkaar samenwerken, worden samenwerkingen, partnerships of allianties bestendig en kunnen we lange termijn doelen realiseren.

Om tot dat vertrouwen te komen, moeten we onze samenwerkingsvaardigheden verbeteren.

Connect4Value adviseert, ondersteunt en coacht organisaties en professionals bij het ontwikkelen en verbeteren van deze vaardigheden. Dit doen wij door hoofd, hart en buik te verbinden. Door kennis uit de bedrijfs- en gedragseconomie, antropologie en sociaal psychologie te combineren met praktijkervaring bij diverse dienstverleners uit het bedrijfsleven en publieke sector.

Connect4Value is lid van de SDG Nederland Community en SDG Charter Signatory. We zijn er voor alle organisaties die duurzame, inclusieve impact willen maken in de maatschappij en samenwerken voor de Sustainable Development Goals. Onze focus ligt op veranderingen voor een nieuwe, inclusieve economie en democratie [SDG 1, 4, 5, 8, 10, 11, 16 en 17).

 

  • Olette Bollen
    Olette Bollen Strategische samenwerking- & Leiderschapscoach

Ons Doel

In 2019 ben ik gestart met Connect4Value nadat ik in de afgelopen 20 jaar zelf in diverse innovatie- en verandertrajecten heb mogen samenwerken met grote en kleine organisaties, met bedrijfsleven en publieke sector, met organisaties in het binnen- en buitenland.

Samenwerken met externe organisaties, met mensen die anders denken en doen, is een grote bron van inspiratie voor innovatie en creativiteit. Het eureka-gevoel dat ik zelf heb ervaren in dergelijke samenwerkingen, wil ik graag bij anderen helpen creëren.

In de praktijk heb ik ervaren hoe samenwerkingen en partnerships goed kunnen gaan, maar ook waar het mis kan lopen. En wat het van betrokkenen vraagt om vertrouwen te bouwen of herstellen. Goed samenwerken met andere organisaties vergt veel meer dan het uitwisselen van inhoudelijke kennis, het afstemmen van de planning en het opstellen van een contract. Met Connect4Value hoop ik organisaties tot strategische samenwerkingen te inspireren en deze al lerend succesvol te maken.

Voor Connect4Value werk ik zelf ook samen met inspirerende, ondernemende mensen en organisaties en leer zelf ook nog elke dag. Laten we elkaar verder helpen.