Over ons

Connect4Value

Connect4Value heeft de visie dat organisaties meer waarde kunnen creëren voor hun klanten en de maatschappij, meer kunnen innoveren en meer kunnen groeien door gerichte strategische samenwerkingen, partnerships en allianties.

Connect4Value heeft tot doel organisaties en professionals hierin te adviseren, begeleiden, trainen en coachen.  Dit doen wij door kennis uit disciplines als bedrijfseconomie, organisatie- en veranderkunde, onderwijskunde en corporate antropologie te combineren met praktijkervaring bij diverse dienstverleners uit het bedrijfsleven en publieke sector.

Connect4Value is SDG Charter Signatory en heeft speciale aandacht voor organisaties die willen samenwerken te behoeve van het bijdragen aan een Sustainable Development Goal. Zie hier voor meer informatie.

  • Olette Bollen
    Olette Bollen Executive & Management Coach | Organisatie Facilitator

Ons Doel

Connect4Value is in 2019 gestart door Olette Bollen. In de afgelopen 20 jaar heeft zij diverse veranderingen en innovaties mogen begeleiden in samenwerkingen tussen grote en kleine organisaties, tussen bedrijfsleven en publieke sector, tussen organisaties in het binnen- en buitenland.

Hierbij heeft zij ervaren hoe samenwerkingen en partnerships goed kunnen gaan, maar ook waar het soms mis loopt. Samenwerken met externe organisaties is een grote bron van inspiratie voor innovatie en creativiteit. Goed samenwerken met andere organisaties vergt meer van de betrokkenen dan het uitwisselen van inhoudelijke kennis en instrumentele vaardigheden. Met Connect4Value hoopt zij organisaties tot strategische samenwerkingen te inspireren en deze succesvol te maken.