Over ons

Connect4Value

Samenwerken in de 21 eeuw is noodzakelijk om tot oplossingen voor onze grote, en kleinere, uitdagingen te komen. Organisaties kunnen meer waarde creëren voor hun klanten en de maatschappij, meer innoveren en vernieuwen door gerichte strategische samenwerkingen, partnerships en allianties.

Connect4Value faciliteert en ondersteunt organisaties en professionals bij het ontwikkelen van de vaardigheden die bij deze samenwerkingen noodzakelijk zijn.  Dit doen wij door kennis uit disciplines als bedrijfseconomie, organisatie- en veranderkunde, onderwijskunde en antropologie te combineren met praktijkervaring bij diverse dienstverleners uit het bedrijfsleven en publieke sector.

Connect4Value is SDG Charter Signatory en heeft speciale aandacht voor organisaties die willen samenwerken te behoeve van het bijdragen aan een Sustainable Development Goal. Zie hier voor meer informatie.

  • Olette Bollen
    Olette Bollen Samenwerkingsfacilitator & Leiderschapscoach

Ons Doel

Connect4Value is in 2019 gestart door Olette Bollen. In de afgelopen 20 jaar heeft zij diverse veranderingen en innovaties mogen begeleiden in samenwerkingen tussen grote en kleine organisaties, tussen bedrijfsleven en publieke sector, tussen organisaties in het binnen- en buitenland.

Hierbij heeft zij ervaren hoe samenwerkingen en partnerships goed kunnen gaan, maar ook waar het soms mis loopt. Samenwerken met externe organisaties is een grote bron van inspiratie voor innovatie en creativiteit. Goed samenwerken met andere organisaties vergt meer van de betrokkenen dan het uitwisselen van inhoudelijke kennis en instrumentele vaardigheden. Met Connect4Value hoopt zij organisaties tot strategische samenwerkingen te inspireren en deze succesvol te maken.