Coaching en Bemiddeling

Onze Werkwijze

Soms verloopt een partnership niet helemaal naar wens. Er beginnen scheurtjes in het initieel enthousiasme te komen. Je partner reageert anders dan je verwacht had of doet dingen onverwacht. Wellicht begin je zelf twijfels aan de samenwerking te krijgen. Dit zet druk op jullie relatie en het doel dat jullie bij de start voor ogen hadden.

Jullie vragen je af wat je kunt doen om jullie samenwerking weer op de rit te krijgen.

Of je merkt als professional dat je rol binnen de organisatie aan het veranderen is. Naast je inhoudelijk expertise verlangt de organisatie meer en meer dat je met externe relaties in projecten samenwerkt. Vergaderingen verlopen stroef en tijdens werkgroepen schuurt het regelmatig.

Je vraagt je af wat je kan doen zodat jullie samenwerking effectiever wordt.

Individuele coaching

Elke samenwerking is anders. Elk individu hierin ook. Wat jij het beste kan doen verschilt dus per situatie. In persoonlijke gesprekken analyseren we de kern van je vraag, zorgen we voor zelfinzicht en stellen we doelen op om aan te werken.

Wil je jouw samenwerkingsvaardigheden vergroten? Ontdekken wat je in de situatie waarin jij je bevindt het beste kan doen? Neem dan contact op voor een kennismakings-/intakegesprek.

  • Kennismakings-/Intake gesprek: kosteloos
  • Startpakket individuele coaching (4 sessies): € 450,-
  • Vervolg of los coachingsgesprek: €120,-

Een coachingsgesprek duurt een uur. De tarieven zijn exclusief btw.

Of neem contact op om je wensen te bespreken.

Duo-Coaching en Bemiddeling

Tijdens duocoaching of bemiddeling leren jullie onderhuidse spanningen naar elkaar uit te spreken die jullie samenwerking belemmeren of onder druk zetten in plaats van ze uit de weg te gaan. En proberen we samen tot een oplossing te komen. Zelf spanningen en conflicten aanpakken is vaak moeilijk. De tussenkomst van een neutrale, externe coach of bemiddelaar kan hier het verschil maken en persoonlijk en organisatorisch leed, een weglek aan energie en hoge kosten vermijden.

Onze duocoaching of bemiddeling vindt plaats onder drie voorwaarden:

  • Neutraal: Connect4Value kiest geen partij voor de ene of de andere organisatie
  • Vertrouwelijk: De inhoud van coachings- of bemiddelingsgesprekken is 100% vertrouwelijk
  • Vrijwillig: Coaching of bemiddeling kan alleen als alle organisaties dat zelf willen

Neem contact met ons op om jullie behoefte te bespreken of een offerte op maat.

Aanvraagformulier

Contact Coaching