Coaching

Ontwikkel Jezelf

Herken je een van deze situaties?

 • Jullie hebben al veel energie gestoken in jullie samenwerking. Er zijn een hoop dingen goed gegaan en de eerste successen zijn zichtbaar. Je vraagt je af hoe je dit enthousiasme en deze effectiviteit kan behouden. En waar het misschien zelfs beter kan. Je wilt weten wat je kunt doen om jullie samenwerking ook op de langere termijn zo optimaal mogelijk te houden.

 

 • Jullie partnership verloopt toch nog niet helemaal naar wens. Er beginnen scheurtjes in het initieel enthousiasme te komen. Je partnerorganisatie reageert anders dan je verwacht had of doet dingen onverwacht. Wellicht begin je zelf twijfels aan de samenwerking te krijgen. Dit zet druk op jullie relatie en het doel dat jullie bij de start voor ogen hadden. Jullie vragen je af wat je kunt doen om jullie samenwerking weer op de rit te krijgen.

 

 • Als professional binnen een grote(re) organisatie merk je dat je rol aan het veranderen is. Naast je inhoudelijk expertise verlangt de organisatie meer en meer dat je met externe relaties in projecten samenwerkt. Je merkt dat vergaderingen wat stroef verlopen en tijdens werkgroepen schuurt het regelmatig. Je vraagt je af wat je kan doen zodat jullie samenwerking effectiever wordt en er meer energie in het project komt.

 

Eén of enkele coachingsgesprekken kan je al helpen inzicht te krijgen in de specifieke dynamiek van jullie samenwerking en wat jij kan doen om nog effectiever te worden.

Jullie samenwerkingsrelatie ontwikkelt zich namelijk continu. Tijdens een coachingsgesprek bespreken we de concrete situaties waar jij mee te maken hebt. Tijdens een duo-coachingsgesprek krijgen jullie samen de middelen aangereikt om jullie samenwerking te versterken.

Individuele coaching

Elke samenwerking is anders. Elk individu hierin ook. Wat jij het beste kan doen verschilt dus per situatie. In persoonlijke gesprekken analyseren we de kern van je vraag, zorgen we voor zelfinzicht en stellen we doelen op om aan te werken.

Wil je jouw samenwerkingsvaardigheden vergroten? Ontdekken wat je in de situatie waarin jij je bevindt het beste kan doen? Neem dan contact op voor een kennismakings-/intakegesprek (kosteloos).

 • Los of vervolg coachingsgesprek: €125,-
 • Startpakket individuele coaching (4 sessies): € 470,-

(€ 30,- voordeel t.o.v. losse sessies)

 • Strippenkaart individuele coaching (8 sessies): € 880,-

(€ 120,- voordeel t.o.v. losse sessies)

Een coachingsgesprek duurt een uur en kan ook online plaatsvinden. De tarieven zijn exclusief btw en reiskosten.

Heb je andere wensen? Neem dan contact met ons op.

Duo-Coaching

Tijdens duocoaching leren jullie onderhuidse spanningen naar elkaar uit te spreken die jullie samenwerking belemmeren of onder druk zetten in plaats van ze uit de weg te gaan. En proberen we samen tot een oplossing te komen. Zelf spanningen en conflicten aanpakken is vaak moeilijk. De tussenkomst van een neutrale, externe coach of bemiddelaar kan hier het verschil maken en persoonlijk en organisatorisch leed, een weglek aan energie en hoge kosten vermijden.

Onze duocoaching vindt plaats onder drie voorwaarden:

 • Neutraal: Connect4Value kiest geen partij voor de ene of de andere organisatie
 • Vertrouwelijk: De inhoud van de gesprekken is 100% vertrouwelijk
 • Vrijwillig: Duocoaching kan alleen als de personen uit beide organisaties dat zelf willen

Neem contact met ons op om jullie behoefte te bespreken of een offerte op maat.

Onze Werkwijze

Tijdens onze coaching werken wij met de coachingscirkel. Deze cirkel bestaat uit 4 fases:

 1. Ervaren: Hoe ervaar je de feitelijke situatie van jullie samenwerking?
 2. Reflecteren: Wat is het echte probleem van jullie samenwerking?
 3. Willen: Hoe zou je willen dat jullie samenwerking wordt?
 4. Doen:  Welke acties ga je ondernemen en hoe gaat dit?

Neem je bijvoorbeeld een coachingspakket van 4 sessies, dan is er voor elke fase 1 gesprek beschikbaar. Is dit niet voldoende, dan kunnen er losse gesprekken of een nieuw pakket worden afgenomen.

Aanvraagformulier

Contact Coaching